I wanted to live the life, a different life. I didn't want to go to the same place every day and see the same people and do the same job. I wanted interesting challenges.

woensdag 26 januari 2011

26 januari 2011

Ziek... Een zware verkoudheid en een pijnlijke keel. Hopelijk ben ik terug beter als ik vertrek want nu is het echt geen pretje. Ik loop vermoeid en met hoofdpijn rond, mijn stem verdwijnt af en toe en ik kan met moeite slikken. Leve de verkoudheid! Niet dus...

Vandaag was een lastige dag (vooral doordat ik ziek ben, anders ging ik energie over hebben)ik had moeite om me voort te slepen, maar een lichtpunt is mijn reis. Dat geeft me toch nog een beetje energie, mijn koffer moet nog een beetje gevuld worden. Er moet niet veel meer in. En dan is het tijd om afscheid te nemen van iedereen en bye bye Belgium!

Vandaag heb ik me ook ingeschreven in het afstandsonderwijs, maar nog steeds besef ik het maar half dat ik voor even weg ben. Ik zal toch nog moeten geloven dat ik het maar de dag zelf (of in Ierland zelf) zal beseffen. Nu het is niet erg, zo kan ik me beter op mijn doel concentreren.

XoXo

dinsdag 25 januari 2011

25 januari 2011

Vandaag zijn we voortdurend bezig geweest over Ierland.
Hoe zou het zijn? Zal ik daar leuke mensen leren kennen? Wat ga ik er allemaal doen?

Op hoe zou het zijn, weet ik het antwoord nog niet. Ik kan alleen maar raden. Ik denk dat het wel zal meevallen, het ziet er een zeer gezellig en vriendelijk gezin uit. Een warm gezin.

Zal ik daar leuke mensen ontmoeten, ik hoop het! Ik wil het land goed verkennen en eens de stad intrekken. Ik ben benieuwd of er leuke mannen zijn LOL.

Ik ben nog wat moe dus mijn enthousiasme is wat getemperd maar morgen kan ik er weel "vollen bak" enthousiast over zijn!

XoXo

maandag 24 januari 2011

24 januari 2010

Mijn buik kriebelt, het gezin heeft net gebeld. Of beter gezegd hun dochtertje, schattig stemmetje, jammer van de slechte verbinding maar het was wel CUTE! Ze wou mijn stem eens horen, ik voel me er dus wel zeer gewenst!
De papa heeft nu al een paar keer gebeld en klinkt super vriendelijk! EN PLUSPUNT = de papa spreekt Vlaams! Maar het is de bedoeling dat ik mijn Engels bijschaaf dus moet ik Engels spreken. Ik mag niet zeuren, of toch..?

Nu verlang ik echt naar mijn vertrek! Het voelt aan alsof er een heleboel vlinders in mijn buik naar buiten willen vliegen. NOG 9 DAGEN mensen, 9 dagen en mijn reis begint!

XoXo

zondag 23 januari 2011

23 januari 2011

Aftellen geblazen!

3 februari, de grote dag!
17u55 vertrek ik richting Ierland.
Zie ik het zitten? Zeer zeker, ik verlang er zelf stiekem naar!
Ben ik zenuwachtig? Nu nog niet, ik besef het nog niet goed. Het voelt alsof ik nog een eeuwigheid de tijd heb.
Wat ga ik er doen? Ik ga bij een gezin logeren en ondertussen het land verkennen (op mijn eentje!) Ik wil er nadenken over wat ik wil bereiken in mijn leven, vooral genieten van de natuur en mijn geest opladen.
Het kan ofwel helemaal goed gaan of wel super fout lopen. Ik hoop dus op het eerste, ik heb er wel een goed gevoel bij maar dat kan natuurlijk verkeerd zijn. DUIMEN!


De koffer is al half ingepakt, ik moet nog heel wat spullen halen (het perfecte excuus om te gaan shoppen!) en dan ben ik klaar voor mijn vakantie!
Wie weet wat voor avonturen er mij staan te wachten.

XoXo